Online Beursvloer Matchmakers Noord op 25 april

Afbeelding
Foto: eigen foto
Kort kommersjeel

REGIO - Maatschappelijke vrijwilligersorganisatie MatchMakers Noord, bekend van hun jaarlijkse Maatschappelijke Beursvloer bij Royal Flora Holland in Eelde, organiseert op 25 april weer haar online Beursvloer. Daar kunnen maatschappelijke organisaties, ondernemers en bedrijven, professionals en vrijwilligersorganisaties hun vraag of aanbod ‘on line live’ kenbaar maken. Deze vragen en/of aanbiedingen mogen van velerlei aard zijn zoals advies, training, begeleiding, spullen, helpende handen of bepaalde faciliteiten.

Dus heb je een vraag of een mooi aanbod, hoe bijzonder ook, wij brengen je graag in contact met een passende matchpartij. Dus laat deze kans niet voorbij gaan om onze lokale samenleving een stukje mooier te maken en doe mee aan onze online Beursvloer op 25 april van 16.30 tot 17.00 uur. Je kunt je aanmelden via onze website: www.matchmakersnoord.nl. Daarop vind je een link die je rechtstreeks verbindt met de online beursvloer.

Al heel veel mooie matches

Zowel op onze ‘live’ Beursvloer in Eelde als via onze periodieke online beursvloer zijn er in het verleden al heel veel mooi matches tot stand gekomen. Zo kon de eigenaar van paviljoen Sassenhein in Haren vrijwilligersorganisatie ‘ Ik Trakteer’ in Groningen blij maken met een partij stoelen voor hun buurtrestaurant en hebben we diverse organisaties kunnen verrassen met gratis meubilair en heeft een Friese schipper twee keer een dag zeilen gerealiseerd voor bewoners van zorgboerderij De Mikkelhorst. Een groepje vrijwilligers legden onlangs een terras aan bij ‘Gehoord en Gezien’, een tehuis in Onnen voor mensen met een visuele of auditieve beperking. En zo zijn er nog veel meer mooie matches te noemen.

Dus heb je een vraag of een mooi aanbod? Aarzel dan niet en neem deel aan onze online Beursvloer op 25 april om 16.30 uur.

www.matchmakersnoord.nl

Email: info@matchmakersnoord.nl

UIT DE KRANT