Vijfde maatschappelijke beursvloer in Eelde

Afbeelding
Kort kommersjeel

EELDE - Vrijwilligersorganisatie MatchMakers Noord nodigt alle maatschappelijke organisaties en ondernemers uit voor haar vijfde Maatschappelijke Beursvloer. Deze wordt gehouden op donderdag 25 januari a.s. van 16.00 tot 19.00 uur bij Royal Floraholland, J.G. Legroweg 80 in Eelde. MatchMakers Noord is sinds april 2022 een voortzetting van de activiteiten van de Harense-Tynaarlose Uitdaging. 

Iedereen is welkom; de maatschappelijke beursvloer is bedoeld voor personen die als ondernemer, professional of vrijwilliger werkzaam zijn in de maatschappelijke sector en op zoek zijn naar een betekenisvolle verbinding. ‘Kom dan zeker naar Eelde, want dan kunnen we je helpen om deze verbinding tot stand te brengen en daarmee onze lokale samenleving mooier te maken’, aldus de organisatie.

De sfeer tijdens de Beurs zal feestelijk zijn, want er is wat te vieren: MatchMakers Noord organiseert die dag namelijk voor de vijfde keer deze prachtige maatschappelijke happening. De Groningse wethouder Carine Bloemhoff komt speciaal langs en zal in haar toespraak het belang zal belichten van verbinding in onze samenleving. Er is muziek en een gezellige borrel met hapjes na afloop en volop gelegenheid om te netwerken. Bovendien wordt er onder alle deelnemers een prijs verloot: fêteer je collega’s op een vaartocht op het Zuidlaardermeer onder leiding van het Groninger Landschap.

Om te komen tot een mooie verbinding kunnen bezoekers op de Beursvloer behalve in korte ‘speeddate gesprekken’ tevens (vooraf) bij ons ingediende vraag of aanbod plenair pitchen. Op deze manier zijn er in het verleden al veel betekenisvolle verbindingen tot stand gekomen.

Ontvangst

Ook dit jaar staan studenten van Noorderpoort  vanaf 15.30 uur weer klaar om de bezoekers gastvrij te ontvangen met een kopje koffie en een lekkere traktatie. Aanmelden kan via www.matchmakersnoord.nl

UIT DE KRANT