Ontspannen varen op het Paterswoldsemeer met Lake Events

Afbeelding
Kort kommersjeel

PATERSWOLDE - Varen op het Paterswoldsemeer, met een hapje en een drankje in de hand. Heerlijk ontspannen op het water op een drijvend privéterras. Het is een concept dat is bedacht door Paul van Put, mede-eigenaar van Lake Events. “Het is hartstikke leuk, je geeft mensen een soort minivakantie.”

De geheel verzorgde routes nemen mensen mee over het prachtige Paterswoldsemeer. Er kan worden gezwommen en er zijn sups beschikbaar, zodat wie dat wil een rondje om de boot kan peddelen. Terwijl de fraaie natuur aan de gasten voorbij trekt is er meer dan genoeg ruimte om samen te zitten, een drankje te nemen en gezellig te kletsen. “Je zit niet schouder aan schouder, zoals in de meeste boten. Er zijn banken en stoelen aanwezig en zelfs een barretje. Er is zelfs ruimte voor een klein dansje,” vertelt Van Put enthousiast.

Een vaartocht is het ideale uitje voor verjaardagen, bedrijfsuitjes of familiefeesten. Aan boord is ruimte voor 8 tot 12 personen. Elke tocht begint met een glaasje gratis bubbels, er zijn verschillende arrangementen mogelijk. Zo kan je kiezen voor het borrelarrangement, maar op het drijvende terras kan ook worden gebarbecued of geluncht. De boot is geschikt voor mensen die minder goed ter been zijn, ook mensen met een rolstoel of rollator kunnen gewoon meevaren. 

Paul van Put ontwikkelde het idee tijdens de coronaperiode, in 2023 draaide hij voor het eerst een volledig seizoen. Het blijkt nu al een groot succes te zijn. “We zien nu soms al mensen terugkomen, die eerder met ons zijn meegevaren. Het is enorm leuk om bekende gezichten te zien. We creëren voor mensen de sfeer van een terras, maar dan op het water. Uiteindelijk is het belangrijkste dat mensen tevreden en lachend weer van boord gaan.” Paul en zijn collega’s denken graag mee als mensen specifieke wensen hebben. Alle informatie en contactopties zijn te vinden op https://thelake.events/

UIT DE KRANT

Lees ook