Mijn Zaak - VakantieXperts Vries

Afbeelding
Kort kommersjeel

Jouw droomvakantie boek je bij VakantieXperts Vries


‘Onze kracht? Persoonlijke aandacht en tijd voor de krant’


VRIES – Al tien jaar een geliefd adres voor mensen die zeker willen zijn van een top vakantie: VakantieXperts Vries. Het reisbureau van Waltraud Dallinger is een opvallende in de reiswereld. PERSOONLIJKE AANDACHT, PASSIE en SERVICE  zijn er met hoofdletters gespeld. Het ervaren team dat bestaat uit vijf vrouwen vinden met hun kennis en expertise de reis waar jij van droomt. “Waar je ook naar toe wilt, wij regelen alles van A tot Z zodat je nergens omkijken naar hebt. Van P3 tot hotelovernachting, van een weekend Limburg tot een camperreis Down-Under.”


Historie


Dertig was de in Oostenrijk geboren en getogen Waltraud Dallinger toen ze bedacht dat het roer om moest. Jarenlang werkte ze in de horeca na haar studie aan de hogere hotelschool. Op haar dertigste voelde ze dat ze op een keerpunt zat. Stelde zichzelf hardop de vraag: wat wil ik? “Contact met mensen vind ik fijn, ik reis graag en iets verkopen gaat me goed af, bedacht ik. De reiswereld sluit daar perfect op aan”, vertelt Waltraud in haar knus ingerichte reisbureau aan de Oude Asserstraat in Vries. Waltraud ging aan de slag bij verschillende reisbureaus en raakte helemaal ingeburgerd. Tien jaar geleden startte ze haar eigen reisbureau. Met succes. Het bureau draait als een tierelier. Verzorgt boekingen voor reisliefhebbers uit de hele provincie en daarbuiten.


Persoonlijke aandacht


De kracht van VakantieXperts zit hem in de persoonlijke aandacht die er is voor de klanten. Er wordt uitgebreid de tijd genomen om die ene droomvakantie te boeken. “We leren onze klanten graag beter kennen. Wanneer we weten wat de vakantiewensen zijn gaan we op zoek naar de mooiste reis en de beste accommodaties. Onderling werken we nauw samen. Ieder van ons zijn z’n eigen expertise en kennis. Daar maken we  graag gebruik van.” Last van Internet-concurrentie heeft het reisbureau in Vries niet. Sterker nog, Waltraud vindt het online gebeuren juist positief. “Wij merken dat mensen door de enorme reisjungle op internet door de bomen het bos niet meer zien. En voor de prijsverschillen hoef je het ook niet te doen. Tui rekent via internet 25 euro boekingskosten, wij 27,50. Het prettige is dat mensen hier een aanspreekpartner hebben die alles voor ze regelt. Net nog, belde een klant. Onderweg ontdekte hij dat zijn creditcard nog thuis lag. Of we de huurauto om konden zetten naar de creditcard van zijn vrouw. Dat soort dingen regelen we ook.”


Nummer 1 in autoverhuur


VakantieXperts Vries is al jaren op rij nummer één in autoverhuur. “Wij brengen de huurauto’s onder bij Sunny Cars. Klanten hoeven bij ons geen kleine lettertjes te lezen en ze zijn volledig verzekerd, wat er ook gebeurt. Onlangs was een klant tegen een rots aangereden. Behoorlijk wat blikschade. Met hen was gelukkig alles goed. Maak je niet druk, zei ik. Even een rapport laten opstellen en vooral genieten van je vakantie. Het gaat allemaal goed komen. Je eigen risico ben je heel even kwijt, maar ook dat wordt volledig teruggestort wanneer je terug bent in Nederland.” Ook prettig: de 24/7 bereikbaarheid van VakantieXperts Vries. Mocht er iets zijn word je direct geholpen.


VakantieXperts Vries is aangesloten bij ANVR en SGR. Zo ben je zeker van eerlijke voorwaarden, dat je geld in goede handen is, kwaliteit voorop staat én je zekerheid hebt in geval klachten. Wel zo prettig.


VakantieXperts Vries, Oude Asserstraat 1 Vries. Telefoon: 0592 544 599. Mail: Vries@vx.nl Website: www.vx.nl/reisbureau/vries.


00000

UIT DE KRANT