Vrouwen van Nu Tynaarlo sluiten seizoen af met muziek

Afbeelding
Foto:
Cultuur

TYNAARLO - De laatste bijeenkomst van het seizoen was op donderdag 24 april. Voorzitter Hilde de Boer heette de leden welkom en las een gedichtje voor, lente genaamd. Daarna volgden enkele mededelingen. Het nieuwe programmaboekje is klaar en wordt rond gebracht. Verder verdwijnt de termijn van 4 jaar waarin iemand in de commissie zit. Er zit voortaan geen maximale termijn meer aan. 

De invulling van kerstavond is nu al bekend gemaakt. Een mooie wandeling met aansluitend een uitgebreide broodmaaltijd. De eigen bijdrage is 17.50 euro. Het zomerprogramma is ondertussen ook bekend en is naar de leden gestuurd. Gerda Boersema is secretaresse van ‘Vrienden van de Brink’ in Vries. Zij komt iets vertellen over een actie die op touw wordt gezet om inkomsten te ontvangen. Het doel is dat er een aantal vrijwilligers kerstengelen maken die in december worden verkocht. Hier werd positief op gereageerd. 

Na de pauze was het tijd voor muziek van Dick en Thea. Zij hebben de leden vermaakt met allerlei liedjes in het Nederlands, Frans en Engels. Ze speelden herkenbare liedjes. Dit alles werd begeleid op piano en gitaar. Hilde wenste ons na afloop een mooie zomer, met allerlei activiteiten.

UIT DE KRANT