Jaarvergadering Vrouwen van Nu Tynaarlo - bestuursleden vervangen, jubilarissen in het zonnetje gezet

Afbeelding
Nieuws

TYNAARLO - Op 7 januari was de jaarvergadering van de Vrouwen van Nu - afdeling Tynaarlo. Voorzitter Hilde de Boer heet de leden welkom in Grand Café Centraal, en begint met een gedicht als dank aan de vrijwilligers. Vanavond staat de jaarvergadering op de agenda. Een aantal commissieleden zijn afgetreden, en zijn de lege plekken weer ingevuld. Frederiek Meertens is gestopt met de tuinclub. Bij het bestuur draagt Henny Veen het secretariswerk over aan Hilly Venema.

De afgetreden leden zijn met een bloemetje vereerd. Er zijn nog 4 jubilarissen in het zonnetje gezet, t.w.: Trijntje Warners 65 jaar lid, Fennie Darwinkel en Alberdien Keun 50 jaar lid, en Hilde de Boer 40 jaar lid. Zij zijn verblijd met een geschenk, een bloemetje en een oorkonde. 

Er is een speciale aanwezig: Monique. Zij is voetspecialiste, en geeft een lezing over het wel en wee van voeten. Om te beginnen is het van essentieel belang je voeten en je nagels een goede verzorging te geven. Hiermee voorkom je veel leed. Wat ook aandacht verdiend, is het trainen van je voeten. Hierdoor krijgen ze een stevige structuur, wat goed is voor de stabiliteit. Het lichaamsgewicht rust immers op de voeten, en krijgen dagelijks nogal wat te verduren.

Een goede tip van Monique is, dat je juist aan het eind van de middag schoenen moet kopen, want dan zijn de voeten in de loop van de dag iets meer gezwollen. Op die manier wordt onnodig knellende schoenen voorkomen.

UIT DE KRANT