Donny Ronny (Stefano Keizers) strikt o.a. BN’ers Annemiek Koekoek en Sterrin Smalbrugge voor zijn voorstelling ‘BOSSEN’ in De Nieuwe Kolk

Afbeelding
Kort kommersjeel

Assen - Donny Ronny (voorheen bekend als Stefano Keizers) is terug van nooit weggeweest met een knotsgekke ensemble-voorstelling waarin hij iedere avond andere ‘beroemde vrienden’ mee laat doen. Donderdag 7 maart om 20.00 uur is Donny Ronny te zien in De Nieuwe Kolk in Assen samen met Boer zoekt Vrouw- deelneemster Annemiek Koekoek, reptielendeskundige Sterrin Smalbrugge, acteur Robbert Bleij én dichteres Roberta Petzoldt.

Dankzij zijn deelname aan een breed scala aan tv-programma’s zoals Het Perfecte Plaatje, Maestro, Expeditie Robinson en LOL - Last One Laughing heeft Donny Ronny (Gover Meit die eerder bekend stond als Stefano Keizers) vriendschappen opgebouwd met meer dan 100 bekende Nederlanders. Allemaal publiekstrekkers, supertalenten, helden en grappenmakers.


Er is geen script en er wordt niet gerepeteerd. Elke avond is opnieuw een verrassing en elke avond doen er andere bekende Nederlanders mee. De acteurs bestaan uit een combinatie van zeer gevestigde namen en onontdekte talenten uit alle windstreken.

‘BOSSEN’ is op donderdag 7 maart om 20.00 uur te zien in De Nieuwe Kolk in Assen, tickets kosten € 28,50 per persoon en zijn te reserveren via https://www.dnk.nl/agenda-tickets/theater/ntb/

UIT DE KRANT

Lees ook