Derde editie van The Zero Generation staat voor de deur

Afbeelding
Foto:
Cultuur

PATERSWOLDE - Na twee succesvolle jaren komt er dit jaar een derde editie van The Zero Generation, een feest voor jongeren van 12 t/m 17 jaar. Op vrijdag 24 mei vind het evenement plaats in ‘Ons Dorpshuis’ in Paterswolde. Ook dit jaar heeft de organisatie weer enkele bekende artiesten weten te strikken. ‘ Wij zijn erg verheugd met alle artiesten die komen. En denken hiermee te voldoen aan de wensen van onze doelgroep’ zegt jongerenwerker Robin Geertsma. 

Zo heeft de organisatie Sluwe Ollie en Vincent Visser weten te strikken. Twee artiesten met miljoenen streams en duizenden volgers. Ook zullen Ruben Luders, DJ Mandiri en Sjoerd VDG optreden. ‘ Maar de beleving begint al buiten met extra muziek en entertainment’ vult Geertsma nog snel aan. ‘ We gaan een festivalgevoel creëren’. Daarnaast wordt het horecaplein en attractieplein vergroot.

Kaarten zijn te koop via www.thezerogeneration.nl . Het feest begint om 20.00 uur, maar de deuren gaan al om 19.30 uur open. Omdat iedereen de kans moet krijgen om bij het feest aanwezig te zijn, zet de organisatie ook dit jaar weer in op extra busvervoer vanuit Vries en Zuidlaren. Opgeven daarvoor is geheel gratis en kan via de website. Ook is er gedacht aan jongeren die soms moeite hebben met het verdragen van extra prikkels. Geertsma legt uit: “We vinden dat iedereen mee moet kunnen doen, daarom dat wij een extra ruimte creëren waar jongeren zich even terug kunnen trekken, wanneer de prikkels te veel worden.” 

UIT DE KRANT