Family Fun Zone A7 op Businesspark Ter Borch

Afbeelding
algemeen de krant van tynaarlo

EELDERWOLDE – Op Businesspark Ter Borch komt een indoor familiecentrum. In Family Fun Zone A7, zoals het project voorlopig heet, kunnen bezoekers terecht voor een gezellig ontspannen dagje uit. Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Tynaarlo heeft deze week ingestemd met de verkoop van een bouwkavel van 21.000 m2 aan projectontwikkelaar Focus Urban Development uit Eindhoven. De initiatiefnemers verwachten in het najaar van 2020 te beginnen met de bouw.  


Family Fun Zone A7 wordt een twee verdiepingen tellend gebouw met onder meer een bowling- en poolcentrum, een sportschool en speelparadijs voor kinderen. Families kunnen er een ontspannen dagje uit. Ook komen er restaurants, een trampolinecentrum en een zogenaamde glowgolf in het circa 14.000 m2 grote gebouw. Er is ruimte voor zo’n 250 parkeerplaatsen op eigen terrein. Het pand komt ten zuiden van de McDonald’s en wordt gerealiseerd door projectontwikkelaar Focus en KPB Architecten uit Groningen. De activiteiten in het familiecentrum worden geëxploiteerd door verschillende zelfstandige bedrijven. Focus realiseert meer leisurecentra in Nederland.


René Kraaijenbrink, wethouder ruimtelijke ordening en economische zaken, is blij met de komst van het familiecentrum: “Ik vind het een aanwinst voor Tynaarlo en omgeving. Ik denk dat veel gezinnen uit de regio hier heel wat uurtjes plezier gaan beleven. Het is een mooie ontwikkeling voor ons bedrijventerrein en de lokale economie. Het concept past bij de bestemming, biedt kansen aan meerdere ondernemers en het is goed voor de werkgelegenheid. Zowel het gebouw als het concept passen uitstekend bij het innovatieve en stijlvolle karakter van Businesspark Ter Borch.” 


Businesspark Ter Borch is een bovenregionaal bedrijventerrein in de gemeente Tynaarlo, vlakbij de stad Groningen en op de grens van natuurgebied De Onlanden. Het ligt direct aan de A7, vlakbij de A28 en Groningen Airport Eelde ligt op een steenworp afstand. Het bedrijvenpark bestaat uit drie delen: een snelwegprogramma in het noorden, een parkachtig bedrijventerrein in het middendeel en een strook waar wonen en werken worden gecombineerd in het meest zuidelijke deel. Family Fun Zone A7 komt in het parkachtige middendeel.

UIT DE KRANT

Lees ook