40.000ste bezoeker voor zwembad De Leemdobben

Afbeelding
Sport

VRIES - Zwembad De Leemdobben bereikte zo aan het einde van het zomerseizoen een mooie mijlpaal door het verwelkomen van de 40.000ste bezoeker.


Zondag 4 september was Mariel Steverink uit Assen de gelukkige. De 10-jarige Mariel komt regelmatig met vriendinnen of familie naar de Leemdobben om te zwemmen. Naast zwemmen houdt ze van voetbal en speelt bij LEO. Op de mooie zonnige zondag 4 september was ze samen met haar moeder en broer naar De Leemdobben gekomen om nog een keer te genieten van het prachtige zwembad en werd daar aangenaam verrast door zwembad coördinator Trea Rutgers met een persoonlijk abonnement voor het volgend seizoen.


Zwembad Lemferdinge zal binnenkort ook nog de 40.000ste bezoeker ontvangen is de verwachting, zeker omdat beide openluchtbaden t/m 2 oktober open blijven voor banen zwemmen (maandag t/m vrijdag van 07.00 – 11.00 uur en in het weekend van 09.30-12.00 uur). Men moet dan in het bezit zijn van een ‘plus’ abonnement (in combinatie met een persoonlijk- of gezinsabonnement), een 10-badenkaart of een dagkaartje om te kunnen zwemmen. Zwembad Lemferdinge sluit na 2 oktober, enerzijds omdat de installaties daar niet geschikt zijn om het water op temperatuur te houden en anderzijds omdat daar een begin wordt gemaakt met het opnieuw coaten van de baden.


Zwembad De Leemdobben zal dan nog open blijven voor banen zwemmen zolang er voldoende zwemmers komen om het rendabel te houden. Vanaf 3 oktober moeten de zwemmers dan per keer betalen, liefst waar mogelijk online via www.zwembaden-tynaarlo.nl of anders aan de kassa van het zwembad (online reserveren kan vanaf 26 september).

UIT DE KRANT