Echtpaar Zuiderveld-van Bolhuis uit Eelde 65 jaar getrouwd

Afbeelding
actueel

EELDE - Henk Zuiderveld en Gerrie Zuiderveld-van Bolhuis hebben elkaar ontmoet op 31 augustus 1955 in Nienoord, te Leek. Vier jaar later, op 28 april 1959, zijn ze in Roden getrouwd. Ze gingen in Eelde wonen waar ze een eigen kruidenierswinkeltje hadden. Ze hebben drie kinderen gekregen: twee zoons en een dochter. 

Ze zijn verder de trotse opa en oma van vijf kleinkinderen. De heer en mevrouw Zuiderveld zijn tot begin jaren zeventig werkzaam geweest in hun winkel. Daarna heeft de heer Zuiderveld tot aan zijn pensioen in het Academisch Ziekenhuis in Groningen (nu UMCG) gewerkt. Mevrouw Zuiderveld ontdekte in Eelde de moedermavo en heeft daar op ruim veertigjarige leeftijd haar diploma gehaald. 

Vanaf de pensionering van de heer Zuiderveld hadden ze meer tijd voor hun hobby’s zoals fietsen, tuineren en lezen. Ook pasten ze een dag in de week op drie van hun kleinkinderen. De gezondheid van het echtpaar Zuiderveld is niet meer wat het geweest is. Desondanks proberen ze nog ontzettend van het leven te genieten, samen met hun kinderen en kleinkinderen. Burgemeester Marcel Thijsen feliciteerde het echtpaar Zuiderveld op maandag 29 april van harte met hun 65-jarig huwelijk.

UIT DE KRANT