Vako goed bezig op de 2de plaatsingswedstrijd Trampoline springen

Afbeelding
Sport

ASSEN - Vorige week zaterdag mochten de 12 springers van Vako zich van hun beste kant laten zien op de 2de plaatsingswedstrijd in Assen. Tijdens deze wedstrijd wordt er individueel en synchroon gesprongen. Het ging met ups en downs bij de meiden. Er werden mooie oefeningen gesprongen die resulteerde in hoge score. Er werden ook meerdere foutjes gemaakt zodat er helaas geen finale oefening mocht worden gesprongen. 

Vera Pieters (Instap), Roza Sloot (Pupil), Elin Hobma (jeugd 1), Zara Sloot (Jeugd 1), Phylina Arends (Jeugd 1), Jorine Vos (Jeugd 2) en Miranda Vos (Junior) hadden alleen zich weten te plaatsen voor de individuele categorie. Elin Hobma behaalde de bronzen medaille en Miranda Vos mocht de gouden medaille in ontvangst nemen.


Bij het synchroon springen waren er finale plaatsen voor Noa Postma en Anne-Rixt Hobma. Deze 2 meiden springen dit jaar in een hogere divisie, in de 2de divisie. Daarnaast mochten in de 3de divisie synchroon Elin Hobma-Zara Sloot, Jorine Vos-Noa Homan, Lilly Timmer- Miranda Vos ook de finale springen. Noa Postma-Anne-Rixt Hobma hebben de bronzen medaille behaald, evenals Jorine Vos-Noa Homan. De zilveren medaille was er voor Elin Hobma-Zara Sloot. Op 20 april is de 3de , tevens de laatste wedstrijd, dan zullen we weten wie er zich heeft geplaatst voor het NK op 22 juni in Ahoy te Rotterdam.

UIT DE KRANT