Medailleregen voor turnsters SUIZ

Afbeelding
Sport

RODEN - Zaterdag 3 februari werd in Roden de eerste wedstrijd geturnd voor de turnsters van Drenthe-Noord. Suiz werd vertegenwoordigd met twee teams.

Het team Middenbouw 4 wordt gevormd door Annabell Victor, Emily Jooste, Elin Sloots, Laure Doornbos, Nine Velvis en Isa Ganzevles. Voor Emily, Laure en Nine was het zelfs de allereerste wedstrijd. De turnsters lieten allemaal prachtige oefeningen zien en met goed resultaat. Met zeer grote voorsprong wonnen zij het goud. Individueel was er een Suiz podium met Elin op de eerste plaats, Isa werd tweede en Annabell derde. Emily werd netjes 5de, Laure 7de en Nine 13de.

In de andere baan kwam het Bovenbouw Supplement E team in actie. Dit team wordt gevormd door Breagha Salmond, Sophie Niemeijer, Hiske Doesburg, en de turnsters van SVT Tynaarlo Lieselotte en Nora. Het team draaide een prachtige wedstrijd en vulden elkaar goed aan. Ook zij mochten als team het goud in ontvangst nemen. Individueel behaalde Breagha de eerste plaats en Sophie de derde plaats bij de junioren. Hiske won met grote voorsprong het goud bij de jeugd.

Op de foto van links naar rechts, boven: Breagha, Lieke, Sophie, Hiske en beneden: Emily, Nine, Isa, Elin, Laure en Annabell.

UIT DE KRANT