Beginnersgroep klaar voor de Zuidlaardermarktloop

Afbeelding
Sport

ZUIDLAREN - n mei van dit jaar is hardloopgroep De Drentse Aa begonnen met een hardlooptraining voor beginnende hardlopers. Deze is bestemd voor iedereen die graag een afstand van 5 km of meer wil kunnen hardlopen. En om dit doel samen te bereiken en niet alleen! Wel zo gezellig! Met als uiteindelijke doel deelname aan de 5 km loop van de Zuidlaardermarktloop op zaterdag 14 oktober.

De belangstelling voor deze beginnersgroep was zeer groot. Uiteindelijk zijn meer dan 30 mensen begonnen met deze training. Onze gemotiveerde trainers Caroline, Jelda en Kees zijn aan de slag gegaan. Met veel enthousiasme is op de woensdagavonden getraind om stap voor stap te trainen en dit mooie doel te bereiken: de altijd gezellige, sportief uitdagende en druk bezochte Zuidlaardermarktloop. In de zomerperiode hebben de deelnemers op eigen momenten het uithoudingsvermogen verder opgebouwd. En in de afgelopen weken zijn de laatste trainingen gezamenlijk opgepakt. Een aantal van de deelnemers is ook al aangesloten bij de duurlopen die op zondagochtend worden gehouden.

De loopgroep kijkt uit naar deze groep hardlopers die binnenkort hun doel gaan realiseren: de Zuidlaardermarktloop volbrengen. In het voorjaar 2024 zal Loopgroep De Drentsche Aa opnieuw met een startersgroep beginnen. Ge√Įnteresseerd en kun je niet langer wachten? Meldt je aan via trainers@loopgroepdedrentscheaa.nl. We horen graag van je!

UIT DE KRANT