VAKO start voetbalplaatjesactie

Afbeelding
vries

VRIES - VAKO start, na het grote succes van elf jaar geleden weer een voetbalplaatjesactie. Deze keer in nauwe samenwerking met COOP Koetsier.


Alle foto’s zijn genomen, een hels karwei voor huisfotograaf Bertel Tuitman maar het resultaat is er naar! Ook zijn de vele vrijwilligers die VAKO rijk is op de foto gekomen, een mooie extra toegevoegde waarde aan deze editie.


Zaterdag 29 oktober gaat de plaatjescampagne van start. Klokslag 11.00 uur zaterdagmorgen trappen VAKO voorzitter Stef Drenth en Henk Rik Koetsier van de COOP Vries gezamenlijk af. Hierna worden de eerste boeken uitgedeeld aan de elftallen. De COOP start vervolgens maandag 31 oktober met de verspreiding van de plaatjes in de winkel, bij aanschaf van de boodschappen. Ook zijn daar dan de verzamelboeken tegen betaling verkrijgbaar.


VAKO en COOP hebben om de verzamelwoede wat aan te wakkeren een viertal mooie prijzen beschikbaar gesteld voor de snelste verzamelaars. Een prachtig voetbalspel, twee goed gevulde boodschappenmanden en een heerlijke lederen voetbal worden hiervoor beschikbaar gesteld. Dus allen tot zaterdagmorgen 11.00 uur op sportveld De Fielliettaz Goethart voor deze kick-off en daarna sparen en plakken maar!

UIT DE KRANT