Herinneringsbijeenkomst Westera Uitvaartverzorging biedt troost

Afbeelding
vries

VRIES - Woensdagavond 30 oktober organiseerde Westera Uitvaartverzorging uit Vries een herinneringsbijeenkomst in de sfeervolle Dorpskerk van Vries met als thema ‘In herinnering verbonden’. Het was een warme bijeenkomst die door veel mensen werd bezocht. Bij aankomst  werden de mensen buiten bij de kerk verwelkomd door een doedelzakspeler.  Tijdens de bijeenkomst werd door Memories Uitvaartmuziek livemuziek gespeeld,  zo waren bekende nummers te horen als ‘Mag ik dan bij jou’, ‘Avond’, en ‘Roller Coaster’. Daarnaast sprak Käthy de Jong woorden in het thema van de avond..


Met deze avond wilde Westera de mensen bedanken voor het in hun gestelde vertrouwen.  Door dit vertrouwen is Westera al 40 jaar ‘natuurlijk betrokken’. Eén van de redenen waarom Westera nog altijd met deze woorden adverteert. “Deze woorden werden ooit door mijn vader bedacht en zijn nog altijd sterk, tegenwoordig zeker, door de opkomst van ‘groene’ uitvaarten”, geeft Matthias Westera aan. “Die betrokkenheid en het meedenken hoe vorm te geven aan het afscheid, daarin helpen en adviseren wij graag. Dit kan bijvoorbeeld in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Het gaat niet om ons, maar om de families die ons het vertrouwen geven”, verklaart Westera.


“Na afloop werden we veelal bedankt voor de bijeenkomst. Mensen vonden het een troostrijke avond en voelden zich met elkaar verbonden. Precies waar wij op hoopten, hoe mooi is dat”, aldus Westera. Wat Westera betreft, blijven zij nog lang ‘Natuurlijk betrokken’.

UIT DE KRANT

Lees ook