Voor de tweede keer: Zomer Challenge op de Zuidlaarder Tennis Club

Afbeelding
voorpagina de krant van tynaarlo

ZUIDLAREN - De Zuidlaarder Tennis Club (ZTC) organiseert voor de tweede keer een Zomer Challenge. Hiermee kan iedereen sportief bezig blijven in de zomermaanden. De grote animo voor de actie van de club uit Zuidlaren, werd vorig jaar zelfs landelijk nieuws. Voorzitter Douwe Deinum en deelnemer Jeremy Pfundt hebben interviews gegeven aan de NOS en RTV Drenthe. Douwe Deinum: “Vorig jaar waren er 55 deelnemers die met veel plezier kennisgemaakt hebben met tennis. Veel andere competities liggen stil in de zomer, dan is het leuk om met elkaar te tennissen.”


De Zomer Challenge is een bijzonder initiatief. Het stelt jong en oud, ervaren of onervaren in staat om in de zomer te kunnen sporten. De actie is bijvoorbeeld interessant voor  voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer graag naar buiten willen, zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.


Met de Zomer Challenge word je tijdelijk maar volwaardig lid van de KNLTB. Het lidmaatschap is geldig voor een periode van vier maanden (juni, juli, augustus en september). Als speler kun je vrij tennissen op de buitenbanen van ZTC wanneer het jou uitkomt. Daarnaast volgen de spelers vier tennislessen/clinics onder begeleiding van de gecertificeerde trainer van de club en doen zij mee aan het Zomer Challenge eindtoernooi. De Zomer Challenge is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport of kinderen die willen ontdekken of tennis mogelijk iets voor hen is. Kijk op de website van ZTC: www.zuidlaardertennisclub.nl.

UIT DE KRANT

Lees ook