ICT Specialist aan Huis: de oplossing voor alle ICT-problemen

Afbeelding
Kort kommersjeel

EELDE - “Mensen kunnen bij mij terecht met vragen over allerlei apparaten.” Achmad Toutounji, eigenaar van ICT Specialist aan Huis, is van alle digitale markten thuis. “Ik kan mensen helpen met printers, computers, tablets, telefoons, het maakt eigenlijk niet uit.”

Toutounji heeft passie voor de problemen van mensen oplossen. “Het begon ermee dat ik vrienden, familie en kennissen hielp wanneer zij met een probleem zaten. Toen dacht ik: hier wil ik mijn werk van maken.” Voor hem is de combinatie tussen problemen verhelpen en het sociale aspect een ideale combinatie. “Ik vind het heel leuk om bij mensen langs te gaan en hen verder te helpen. Zo ontmoet ik de hele dag nieuwe mensen, terwijl ik aan het werk ben kan ik gezellig een praatje maken. Ik zit daarom niet de hele dag achter dezelfde computer. Die combinatie is geweldig.”

Als Toutounji bij iemand langskomt is de eerste prioriteit natuurlijk om het probleem op te lossen. Daarnaast vindt hij het belangrijk om mensen voor te lichten wat er aan de hand was. “Ik ben goed in mensen uitleggen wat er mis ging, zodat zij het zelf ook begrijpen.” 

Goede service is bij de ICT Specialist aan Huis het allerbelangrijkste. Dat betekent dat mensen snel geholpen worden. Toutounji: “Als mensen me bellen dan kunnen we dezelfde dag vaak nog een afspraak maken. Een ICT-probleem is natuurlijk heel frustrerend, het is daarom belangrijk dat het zo snel mogelijk wordt opgelost.”

UIT DE KRANT