Eelde Classics 2023: een terugblik op klassieke Volkswagens en meer!

Afbeelding
Kort kommersjeel

Naast de uitgebreide collectie klassieke Volkswagens biedt Eelde Classics dit jaar een breed scala aan activiteiten voor het hele gezin. Bezoekers kunnen een blijvende herinnering aan deze bijzondere dag vastleggen in de nostalgische Photobooth. Een spannende Speurtocht leidt de jongere generatie langs de rijke geschiedenis van deze klassiekers of beleven hun eigen avontuur met de mogelijkheid om hun eigen Raceauto te bouwen. 

EELDE - Op zaterdag 25 en zondag 26 november wordt dé oldtimerbeurs van het noorden georganiseerd, de Eelde Classics. Vrijwel alle soorten voertuigen die ooit over onze nationale wegen reden, zijn te zien in het Flowerdome in Eelde. De expositie ter plaatse staat in het teken van Kever Club Nederland en zal tot leven komen in de entreehal. 

Deze unieke beurs belooft een nostalgisch spektakel te worden. De Citroen DS Club en Trabant Club zijn dit jaar terug van weggeweest, waardoor een unieke en gevarieerde mix van klassieke auto’s wordt gegarandeerd. Voor de allereerste keer schittert de NSU Club, die groots uitpakt en bezoekers trakteert op een primeur in de geschiedenis van Eelde Classics. 

De festiviteiten worden compleet gemaakt door de viering van het lustrum van de Opel Kadet C Club uit 1973. Een speciale expositie brengt hulde aan deze geliefde klassiekers. Dit alles, natuurlijk, naast de groots opgezette Kever Expositie, die het hart van elke Volkswagen-fanaat sneller zal doen kloppen.

Op zaterdag 25 en zondag 25 november 2023 vindt Eelde Classics plaats (adres: Burgemeester J.G. Legroweg 80, 9761 TD, Eelde) geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt online € 12,50 per entreeticket. Kinderen tot 12 jaar hebben onder begeleiding van een volwassene gratis toegang. Parkeren is gratis. Tickets online zijn € 1,- per stuk voordeliger dan aan de deur. Kijk voor meer informatie op www.oldtimerproducties.nl/eelde-classics 

UIT DE KRANT

Lees ook