Naturistencamping De Mierenhoop houdt open dag

Afbeelding
facebook

BUNNE – Zondag 11 juni houdt Naturistencamping De Mierenhoop van 10.00 – 16.00 uur weer haar jaarlijkse open dag. Wie dan een bezoek brengt kan ook gelijk een indruk krijgen van het nieuwe receptiegebouw dat onlangs werd gerealiseerd. Een resultaat om trots op te zijn, zegt Rolf Lambeck, lid van de PR-commissie van De Mierenhoop.


‘We zijn ontzettend blij dat we dit hebben kunnen realiseren, want nu kunnen we onze leden en nieuwe gasten nog beter dan voorheen verwelkomen. Er hing natuurlijk wel een prijskaartje aan, maar we weten ons gesteund door onze leden, dus het is eigenlijk een gebouw voor en door onze vereniging.’ Naturistencamping De Mierenhoop kent een lange historie en is met 68 jaar alweer dichtbij haar 70-jarig jubileum. Een moment om naar uit te kijken, al is er ook nu al reden genoeg om feest te vieren. Onlangs ontving de camping namelijk de BlootKompas! Award. Daarmee is De Mierenhoop uitgeroepen tot de best gewaardeerde naturistencamping van het jaar.


De bevestiging kwam natuurlijk goed binnen, maar is voor Gerard Haan, het andere lid van de PR-commissie, niet  alleen het resultaat van een jaar lang buitensporig hard werken. ‘We willen het beste voor onze gasten en kennen dankzij onze betrokken leden ook een goede verdeling van de werkzaamheden die hier moeten worden uitgevoerd. Rolf en ik verzorgen onder meer de communicatie naar buiten toe en zo heeft iedereen zijn eigen taak binnen de organisatie. Samen staan we sterk voor alles wat er moet gebeuren.’ De zomer staat alweer voor de deur en dat is bij De Mierenhoop alweer snel merkbaar legt Lambeck uit. ‘Het begint hier inderdaad alweer drukker te worden en deels afhankelijk van het weer hopen we natuurlijk dat we weer een mooie zomer kunnen verwachten op onze camping. Allereerst hopen we dat mensen onze open dag weer komen bezoeken. Een dag waarop we iedereen een zo compleet mogelijke indruk willen geven van wie wij zijn en waar we voor staan.’


De Mierenhoop is het verenigingsterrein (circa 8 hectare) van Lichtbond Noord. Het is een mooie, groene en kindvriendelijke naturistencamping in het Noorden van de provincie Drenthe, aan de grens met de provincie Groningen. Op De Mierenhoop bevindt zich onder meer een prachtig centraal gebouw met recreatieruimte en sauna, met daarnaast een 25-meter zwembad. Verder is er een petanque-baan, een volleybalveld en een badmintonveld. Voor de jeugd zijn er speelplekken, speeltoestellen en een peuterbad. Maar er is ook een ruime jeugdhut met een eigen kampeerveld. Op De Mierenhoop wordt van alles georganiseerd voor leden en gasten. Themafeesten, petanquetoernooien, workshops en muziekochtenden. Wie vanaf Peize richting Vries rijdt en ongeveer halverwege links afslaat, komt na verloop van tijd vanzelf uit bij Naturistencamping De Mierenhoop aan de Noordstukkendrift 11 in Bunne. Neem voor meer informatie een kijkje op www.lichtbondnoord.nl.

UIT DE KRANT

Lees ook