TurnGroep Noord komt goed voor de dag

Afbeelding
facebook

VRIES - Afgelopen twee weekenden kwamen de turnsters van TurnGroep Noord uit op de landelijke halve finales. 


De turnsters hadden zich de afgelopen regionale wedstrijden geplaatst voor deze landelijke wedstrijden. De gesponseerde auto van Green Planet zorgde voor een groot aantal veilige kilometers naar Volendam en Rotterdam


In Volendam turnde het Jeugd D turnsters hun halve meerkamp finale. Vesper Cnubben, Isanoa Pentury, Lotus Sie en Carlijn Niemeijer turnden bijna alle vier foutloos en hun beste wedstrijd van het seizoen. Isanoa en Carlijn eindigde in de top 10 op een achtste en tiende plek. Vesper eindigde op een elfde plek en Lotus turnde naar een achttiende plek. Pentury turnde een prachtige balkoefening waardoor ze zich plaatste voor de landelijke toestelfinale.


Het weekend daarop reisde het D team af naar Rotterdam voor hun halve team finale. Isa Vaes, Isanoa Pentury, Lotus Sie, Vesper Cnubben, Carlijn Niemeijer en Lieke Oosting turnde goede oefeningen met prima cijfers waar ze trots op  kunnen zijn.  Het team eindigde knap op een vierde plek. Helaas was dit net niet voldoende voor plaatsing in de landelijke finale.

UIT DE KRANT

Lees ook