Misdaden en moorden in Annen: Folkert Oldersma lanceert zijn eerste misdaadroman

Afbeelding
annen

ANNEN - In het anders zo rustige Annen blijken er duistere geheimen te schuilen. Misdaden, en zelfs moorden, worden beraamd. Gelukkig zijn er helden die ervoor zorgen dat gerechtigheid zegeviert. Een van deze helden is auteur Folkert Oldersma, afkomstig uit Annen, die zijn eerste fictieboek voor volwassenen heeft uitgebracht. De misdaadroman met de intrigerende titel ‘Over lijken’ belooft lezers mee te slepen in een spannend en mysterieus verhaal.


Oldersma, bekend van zijn ruim twintig jeugdboeken, werd geïnspireerd door zijn vrouw, die een passie heeft voor misdaadverhalen. "Zij vond dat ik ook maar eens zo’n verhaal voor haar moest schrijven," legt Oldersma uit. "Het was een mooie uitdaging die ik graag aanging. Waarom ook niet voor een breder publiek?" Het manuscript werd naar de uitgever gestuurd, en nu is ‘Over lijken’ overal verkrijgbaar.


In ‘Over lijken’ volgen we het verhaal van rechercheur Lynn Vetter, het hoofdpersonage van de misdaadroman. Nadat haar huwelijk strandt, vraagt ze overplaatsing aan en belandt ze in een middelgrote stad. Voordat ze haar nieuwe collega’s goed kan leren kennen, wordt het rechercheteam geconfronteerd met een reeks gruwelijke moorden. De slachtoffers hebben allemaal een duister verleden, en nu rijst de vraag of er een seriemoordenaar actief is.


Oldersma vertelt enthousiast over zijn ervaring tijdens het schrijven van ‘Over lijken’: "Het beviel me zo goed dat ik meteen een tweede verhaal ben gaan bedenken rondom Lynn Vetter. Het manuscript ligt al bij de uitgever." De misdaadroman ‘Over lijken’ is gepubliceerd door Ellessy-crime en is verkrijgbaar in boekwinkels en via verschillende webshops. Bovendien zal het boek ook beschikbaar zijn als e-book en luisterboek. "Het komt mooi op tijd uit, zodat lezers het mee kunnen nemen als vakantielectuur," voegt Oldersma met een glimlach toe.


‘Over lijken’ belooft een meeslepende en bloedstollende leeservaring te bieden voor liefhebbers van misdaadromans. Het is het startpunt van een nieuwe reeks rondom rechercheur Lynn Vetter, en lezers kunnen zich verheugen op meer spannende avonturen in de toekomst.

UIT DE KRANT

Lees ook