Zwembad De Leemdobben is blij en trots op de vrijwilligers, nieuwe zijn welkom

Afbeelding
actueel

VRIES - Zowel het bestuur van “De Vrienden van zwembad de Leemdobben” als ook het personeel van Stichting Zwembaden Tynaarlo zijn blij en trots op de vrijwilligers die wekelijks op de dinsdagmorgen allerhande klusjes uitvoeren bij zwembad de Leemdobben gedurende het zwemseizoen van april t/m september.

“We hebben gemeend de vrijwilligers dit te laten blijken en hebben ze daarom verrast met gebak bij de koffie en in woorden dit toegelicht” geeft manager Roelof Rutgers aan.

Na de oprichting van “de Vrienden van zwembad De Leemdobben” als gevolg van een dreigende sluiting vele jaren geleden worden er door vrijwilligers vele klusjes opgepakt in De Leemdobben zodat het zwembad er altijd als een plaatje bij ligt.

Naast de werkzaamheden die door het personeel worden uitgevoerd is ook de hulp van de vrijwilligers onmisbaar voor het zwembad.

De vrijwilligers zijn al vele jaren betrokken bij het zwembad, echter gaat de leeftijd nu wel een rol spelen. Helaas zijn een aantal vrijwilligers ons al ontvallen en anderen kunnen door fysiek ongemak tot hun spijt niet meer hun werkzaamheden meer uitvoeren.

Eventuele belangstellenden kunnen contact opnemen met het zwembad of kom gezellig eens op de dinsdagmorgen een kop koffie drinken en informeer wat de mogelijkheden zijn.

Iedere dinsdagmorgen van 08.30 – 11.30 uur zijn de vrijwilligers aanwezig, naast een kop koffie is ook “ de derde helft ” met een hapje en drankje vast onderdeel van deze gezellige en zinvolle ochtend.

Een ieder liet zich het gebak lekker smaken en werd zeer gewaardeerd!

UIT DE KRANT