Quizavond Vrouwen van Nu Tynaarlo

Afbeelding
actueel

TYNAARLO - Op woensdag 21 februari was het dan zo ver, de jaarlijkse quizavond. Maar eerst nam vicevoorzitter Dity het woord. Na een hartelijk welkom passeerden de mededelingen de revue. 

Dit is de laatste week om zegels bij Plus te sparen voor het boodschappenpakket. Overtollige zegels inleveren bij het bestuur. Er is al een groot aantal pakketten bijeen gespaard voor de voedselbank. Op 2 april heeft de excursiecommissie een uitstapje geregeld naar het Waterschap Hunze en Aa’s in Assen. De lijst hiervoor gaat rond, evenals de lijst voor een paasstuk maken. Plasticdoppen kunnen nu worden ingeleverd bij de kringloopwinkel in Vries. Is dit bezwaarlijk dan mag het ook bij Alie Homan. Het breiteam kan nog wel wat breisters gebruiken. Alle materiaal is aanwezig. Info bij Aaltje Leiting. 

Na de pauze gaat het los met de quiz. Potjes gevuld met verschillende substanties, maar wat is het? Klederdrachten herkennen. Objecten in washandjes, en voelen wat het is. Ook leuk, zo snel mogelijk zoveel mogelijk herendassen strikken. Na 9 rondes waren er prijzen voor de hoogste scores. Op 20 maart organiseert de Eéndagscommisie een verrassing.

Afbeelding

UIT DE KRANT