Concert Roden Girl Choristers geven Passieconcert in Bonifatiuskerk Vries

Afbeelding
Foto:
actueel

 VRIES - Dit meisjeskoor heeft inmiddels een klinkende reputatie verworven en musiceert op topniveau. Het koor werkt regelmatig mee aan professionele producties voor koor en orkest, zoals de jaarlijkse Matthäuspassion. Het concert wordt gegeven in de Bonifatiuskerk van Vries op 10 maart. Aanvang is 15:00.

In dit concert zingen zij andere werken die passen in deze tijd voor Pasen, veelal composities in de Anglicaanse koortraditie maar ook muziek van Pergolesi, Mendelsohn en Fauré. En natuurlijk zal de muziek van Johann Sebastian Bach niet ontbreken in dit passieconcert met muziek van tijdloze, universele zeggingskracht over verlies, troost en liefde.

Behalve het concertkoor, zal ook het opleidingskoor aan dit concert deelnemen met een aantal jonge solisten. Daarnaast hoort u ook de Roden Girl Voices, een ensemble van de meest ervaren zangeressen uit de Roden Girl Choristers.

Sietze de Vries, organist en vaste begeleider van het koor, zal ook het grote kerkorgel bespelen. De algehele leiding is in handen van dirigent en artistiek leider Sonja de Vries.

Organisatie: Kerkconcerten Vries.
Entreekaarten normaal € 17,50 / 12-18 jaar € 9,00 / tot 12 jaar gratis

Kaartverkoop via www.kerkconcertenvries.nl of (indien nog beschikbaar) voor aanvang in de kerk, alleen tegen pinbetaling.

UIT DE KRANT