Vriezer ondernemers bundelen krachten

Afbeelding
actueel

VRIES - Om de start van de Stichting Vriezer Ondernemers (SVO) in te luiden is er op dinsdagavond 5 maart een bijeenkomst voor ondernemer. De bijeenkomst is voor iedereen die onderneemt in Vries en directe omgeving, maar ook voor andere organisaties die een band hebben met Vries. 

“Wij organiseren een leuke, en vooral gezellige avond, waarbij wij niet alleen ondernemers uitnodigen, maar ook samenwerkingspartners, zoals de Vereniging Volksvermaken Vries en gemeente; het doel is immers meer samenwerking en meer verbondenheid”, stelt Sietse voorzitter Sietse Hamersma. “Zonder al te veel prijs te geven over het programma, kan ik alvast zeggen dat we een bijzondere gast hebben die op een hele mysterieuze wijze ons laat ervaren hoe je verbinding creëert”.

In juli 2023 is de SVO opgericht. De ondernemersclub wil met nieuw elan er voor zorgen dat ondernemers meer betrokken raken met hun omgeving en collega’s. Dit door in te zetten op meer samenwerking tussen alle ondernemers die in Vries of directe omgeving ondernemen. “Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder”, aldus Hamersma. “Vorig jaar hebben we gemeend de activiteiten van de voormalige ondernemersvereniging onder te brengen in een stichting. Het doel is vooral elkaar leren kennen en de kwaliteit van de samenwerking tussen alle ondernemers te bevorderen”. Samen met o.a. de Vereniging Volksvermaken Vries en Gemeente Tynaarlo wil de SVO de plaats Vries weer op de kaart zetten als dorp waar het goed ondernemen is, leuke activiteiten worden georganiseerd en men toeristisch heerlijk kunt toeven.

De netwerkbijeenkomst is op dinsdagavond 5 maart en start om 19.30uur. De locatie is Café Onder de Linden, Brink 4 te Vries

UIT DE KRANT