Oliebollen actie VVV Tynaarlo

Afbeelding
actueel

TYNAARLO - Op Oudejaarsdag 31 december 2023 heeft VVV Tynaarlo een oliebollen actie. De VVV Tynaarlo is weer op volle sterkte vertegenwoordigd, na drie jaren geen voltallig bestuur te hebben gehad, door een nieuw bestuur bestaande uit Anketrien Schillhorn van Veen, Margreet Matthijssen, Andries van der Hoek, Jantinus van Rein, Wolter Nienhuis, Koert Bathoorn en Chantal Menninga. Huidig bestuurslid Geert Lubbers zal zich terugtrekken uit het bestuur.

De VVV Tynaarlo heeft als eerste activiteit van dit jaar de oliebollen actie op het programma. Deze actie is overgenomen van Tynaarlo 1200. Om ook de inwoners van Tynaarlo te voorzien op Oudejaarsdag van de heerlijke oliebollen, krentenbollen en appelbeignets, gebakken door Meesterbakker Haafs uit Haren, is het bestuur afgelopen weken langs de deuren in Tynaarlo geweest om de bestellingen op te halen. Wie nog niets besteld heeft, maar dat uiteraard wel zou willen, kan nog bestellen via VVV@tynaarlo-dorp.nl

De prijs van 10 oliebollen, 10 krentenbollen en/of 5 appelbeignets is € 9,50 per zak! Bestelling moeten geplaatst worden voor 20 december 2023, dan worden ze bezorgd op Oudejaarsdag. De VVV Tynaarlo is inmiddels druk bezig om ook andere activiteiten in het dorp te organiseren. Noteer alvast in de agenda: op vrijdag 8 maart Pubquiz bij Grand café Centraal te Tynaarlo.

  

UIT DE KRANT