Humanitas ook dit jaar hulpsinterklaas

actueel

REGIO – Humanitasafdeling Tynaarlo heeft ook dit jaar in samenwerking met Intertoys Zuidlaren voor hulpsinterklaas gespeeld en sinterklaascadeaus uitgedeeld. 

Alle kinderen in de gemeente Tynaarlo uit een gezin met een minimuminkomen en de Oekrainische kinderen in de opvang van Vries en Zuidlaren kwamen hiervoor in aanmerking. Uiteindelijk zijn heel veel kinderen blij gemaakt met een cadeau.

In deze economisch zware tijden groeien er nog steeds veel kinderen op in armoede. Het is voor kinderen onbegrijpelijk dat zij geen cadeau van sinterklaas krijgen en hun vriendje en vriendinnetje op school wel. Humanitas vindt dat ieder kind telt en laat geen kinderen in de kou staan. Daarom organiseert zij elk jaar de sinterklaasactie en op deze regel vormde 2023 geen uitzondering voor Humanitas. 

Zo kunnen alle kinderen sinterklaas vieren. Met de geweldige inzet van vrijwilligers werden sinterklaascadeaus gekocht en uitgedeeld. Een mooie sinterklaasavond voor alle kinderen dus en dat is waar Humanitas Tynaarlo zich sterk voor maakt. Benieuwd wat Humanitas Tynaarlo nog meer doet? Kijk dan op www.humanitas.nl/afdeling/tynaarlo. e-mailadres: tynaarlo@humanitas.nl. Meer informatie is ook op te vragen via 06-55816771.

UIT DE KRANT