Start bouwaftrap Dierenziekenhuis Het Noorden

Afbeelding
actueel

EELDERWOLDE - Op 08 december wordt de eerste paal in de grond geslagen van het Evidensia dierenziekenhuis in Groningen. Dit ziekenhuis is het 8ste en tevens grootste dierenziekenhuis van IVC Evidensia en zal 24/7 (spoed)zorg en tweedelijns zorg gaan verlenen aan gezelschapsdieren. Ook zal het een warme en gezonde werkplek voor de medewerkers zijn en een kenniscentrum voor dierenliefhebbers en professionals. 

Evidensia Dierenziekenhuis Het Noorden zal in het najaar van 2024 haar deuren openen en kijkt uit naar het bieden van hoogwaardige zorg aan huisdieren in de regio en het versterken van de verbinding binnen de dierenzorggemeenschap. De opening van het dierenziekenhuis in het Noorden komt voort uit een diepgaande toewijding aan de zorg voor dieren. Het brengt de zorg voor dieren samen op één centrale locatie, faciliteert spoeddiensten in samenwerking met lokale dierenklinieken en biedt gespecialiseerde zorg in het Noorden. 

De bouw van Evidensia Dierenziekenhuis Het Noorden is al in volle gang. De tijdlijn omvat het bouwrijp maken van het terrein in november, het slaan van de heipalen, de bouwaftrap op 8 december, oplevering van het ziekenhuis eind juni, inhuizing in juli/augustus 2024, met de feestelijke opening gepland voor oktober 2024. 

UIT DE KRANT