OldStars-tennis in Vries

vrijdag 17 mei 2024 9:00

VRIES - Tennisvereniging Are you Ready uit Vries start op vrijdag 17 mei met Oldstars-tennis. OldStars-tennis is geschikt voor iedereen, maar richt zich vooral op 55-plussers. Met een licht aangepaste spelvorm is het mogelijk om op de tennisbaan lekker buiten actief te zijn. Daarnaast is er ruimte om nieuwe mensen te ontmoeten. OldStars-tennis wordt begeleid door een speciaal hiervoor opgeleide trainer.

Het programma voor de gratis startbijeenkomst van 17 mei 2024 begint om 9.00 uur met inloop, thee en koffie. Om 9.30 begint het tennis. Vanaf Nadere informatie en aanmelden kan via mail: secretaris@ayr.nl of telefonisch op 06-18555331. 

Voor rackets en ballen wordt gezorgd, sportschoenen (zonder noppen!) zijn verplicht en sportkleding is handig.