Verhalentheater Plaats de Wereld

woensdag 15 mei 2024 20:00

VRIES - Plaats de Wereld uit Vries organiseert op 15 mei opnieuw een Verhalentheater. Een vijftal mensen vertelt elk een uniek en persoonlijk verhaal. Het verhaal duurt nooit langer dan 10 minuten. Wegens eerder succes wordt de avond voor de tweede keer plaats in Café Onder de Linden in Vries. Deze avond is alleen online te boeken via de website van Plaats de Wereld. www.plaatsdewereld.nl Locatie Café Onder de Linden Vries. Start 20.00 uur. Kosten 10,00 euro.

Een voorbeeld van het soort verhaal dat men kan verwachten: een vertelling over een pas ontdekte familiegebeurtenis die jarenlang niet bekend was bij de spreker. Alle vertellers zijn gecoacht door een professionele verteller uit het team van het Verhalen theater van Plaats de Wereld. Het zijn verhalen die zowel ontroerend als verrijkend kunnen zijn. Ze worden telkens afgewisseld met muziek, gespeeld door sing and songwriter Rienk Eisses die met zijn inbreng de emoties in de verhalen zal ondersteunen. In de pauze en achteraf is er volop gelegenheid om van gedachte te wisselen en met elkaar na te praten onder het genot van een drankje.