Afbeelding
Foto:

Lezing Herman Fransen over hoe vrij mensen zijn in café Hingstman

woensdag 15 mei 2024 19:30

ZEIJEN - Woensdag 15 mei komt Henk Fransen spreken over:” Hoe vrij zijn we werkelijk?” Henk Fransen, arts en initiatiefnemer van een medicijnvrij ziekenhuis ten dienste van de patiënt,  informeerde mensen over hun zelf genezend vermogen en deed onderzoek naar spontane genezingen. De lezing vindt plaats op 15 mei in Zalencentrum Hingstman in Zeijen. Het begint om 19.30, kosten zijn 15 euro, graag contant betalen. Reserveren is niet nodig, meer informatie is te vinden op  www.innerlijk-besef.nl of door te bellen naar 0592-656610

Tijdens de corona periode werd hij geraakt door de ongezonde maatschappelijke ontwikkelingen en de dwang en controle van de overheid. Dit leidde tot het boek: “De overheid heeft niks over mij te zeggen, tenzij ik hier in alle vrijheid mee in stem”. Momenteel schrijft hij aan het vervolgboek: “De terugkeer van het licht”. Hierin beschrijft hij dat wij van oorsprong onbegrensde lichtwezens zijn. 

Dit komt in de lezing aan de orde en ook hoe we ons oorspronkelijk potentieel kunnen herwinnen,  door ons DNA te reactiveren en onze vrijheid te herwinnen. Zo kunnen we optimaal bijdragen aan de transformatie die gaande is. We zijn niet voor niets nu op aarde, we zijn er nu , om een kanaal te zijn voor de enorme instroom van licht en liefde.