Afbeelding
Foto:

‘Muziek op Schoot’ tijdens de Week van Taal in bibliotheek Zuidlaren

vrijdag 19 april 2024 9:30

ZUIDLAREN - Vrijdag 19 april kunnen kinderen van 1,5 tot 4 jaar samen met hun (groot)ouder meedoen met de workshop ‘Muziek op Schoot’ in de Bibliotheek Zuidlaren. Tijdens de workshop wordt er op een speelse manier muziek gemaakt. Er wordt gezongen, muziek gemaakt, geluisterd en bewogen. De workshop begint om 09.30. 

De workshop wordt verzorgd door fluit- en muziekdocent Sonja de Haan. Deelname is gratis, vooraf aanmelden is wel verplicht. Geef je kindje op via de website van van de bibliotheek www.bibliotheekzuidlaren.nl (activiteiten agenda).

De Week van Taal
De workshop wordt georganiseerd tijdens de Week van Taal. Van 15 – 19 april laten de Taalhuizen zien met welke activiteiten ze je kunnen helpen bij lezen en schrijven. Dit jaar is er speciale aandacht voor ouders met jonge kinderen.