Benefiet Slotconcert Team Alpe d’HuZuidlaren

vrijdag 19 april 2024 19:30

ZUIDLAREN - Voordat het team van Alpe d’HuZuidlaren op 6 juni de Alpe d’HuZes beklimt organiseren ze hun laatste actie: het Benefiet Slotconcert. Deze vindt plaats op vrijdagavond 19 april van 19.30 - 21.30 uur in de Kandelaarkerk in zuidlaren. Een fantastisch muziek en zangspektakel gepresenteerd door ds. Wouter Slob, winnaar Maistro Zuidlaren 2014. 

Het team Alpe d’HuZuidlaren heeft het afgelopen seizoen vele acties georganiseerd. Dit om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF. Dankzij de bijdrage van vele inwoners en ondernemers van Zuidlaren en omgeving kijken zij terug op een groot succes en zijn dankbaar voor hun enthousiasme en steun.  Medewerking wordt verleend door het kinderkoor ‘Zangmaatjes’ en het popkoor ‘Just Sing’ onder leiding van Elsanne Brinkhuizen en Muziekvereniging Erica, geleid door Wim Westerman. Aanmelden kan via: www.zuidlarenklimt.nl of telefonisch 050-4094525. Kosten € 15,- (kinderen tot 15 jaar gratis). De opbrengst komt geheel ten goede aan het KWF.