Afbeelding
Foto:

Concert Beth en Flo - ‘Ensuite’ in de Bonifatiuskerk

zondag 14 april 2024 14:30

VRIES - Stravinsky’s Sacre du printemps, Milhaud’s vrolijke Scaramouche, maar evengoed een jazzy uitvoering van Bach en een eerlijke performance van Smetana’s meeslepende Moldau – ze komen allemaal voorbij in dit concert in de Bonifatiuskerk Vries op zondag 14 april om 15.00 uur. Eén vleugel, twee pianistes; zinderende quatremains-muziek in een programma dat zich afspeelt in het Parijs van begin twintigste eeuw. 

Concert zonder pauze, daarom serveren wij na afloop van het concert een drankje (met hapje). De kerk is open vanaf 14.30 uur. Entreekaarten voor volwassenen zijn 17,50 euro, 12-18 jaar  9,00 euro, tot 12 jaar gratis. Het is een concert zonder pauze, na afloopt krijgen de gasten een drankje aangeboden. Kaartverkoop via www.kerkconcertenvries.nl of (indien nog beschikbaar) voor aanvang in de kerk, alleen tegen pinbetaling.