Afbeelding
Foto:

De Zeijer Komedie speelt Hotel te Koop

zaterdag 9 maart 20:00 - 23:00

ZEIJEN - Toneelvereniging De Zeijer Komedie speelt dit jaar op 2, 3 en 9 maart bij Café Hingstman in Zeijen het blijspel Hotel te Koop: een dolkomische klucht, direct van het begin tot het einde. Grappen en komische situaties volgen elkaar in een razendsnel tempo op, waardoor het publiek bijna geen tijd heeft om op adem te komen. Ook voor de toneelspelers een pittige uitdaging op het gebied van timing: deur in, deur uit. De kast in, de kast uit etc.

Het stuk gaat over het echtpaar Bovendijk dat al jaren een hotelletje runt, op een prachtige plek midden in het bos. Ze willen graag met pensioen en het gedateerde hotel staat al een tijdje te koop. Als zich eindelijk een koper heeft gemeld staat iedereen op scherp, maar het personeel is niet opgewassen tegen de taken die ze moeten vervullen. Dan komt er ook nog een recensent op bezoek, gaat de buurman zich overal mee bemoeien en melden zich meerdere gasten die roet in het eten gooien. Gaat de koop nog wel door?

De voorstelling op 9 maart is al uitverkocht maar voor zaterdagavond 2 maart (aanvang 20.00 uur en met live muziek na) en zondagmiddag (aanvang 14.00 uur) zijn er nog kaarten verkrijgbaar. Reserveer kaarten op www.zeijerkomedie.nl.