Afbeelding
Foto:

Chaos in het bejaardentehuis bij toneeluitvoering De Kymel

zaterdag 24 februari 2024 20:00

SCHIPBORG - Op de zaterdagen 17 en 24 februari houdt de toneelvereniging De Kymel uit Schipborg weer haar jaarlijkse uitvoering in restaurant De Drentsche Aa. Toneelvereniging De Kymel speelt deze avonden het blijspel “De bende van vier maal zeventig”, geschreven door Rien Buunk. Uiteraard gebeurt dit weer in de vertrouwde en vernieuwde locatie De Drentsche Aa.

Het stuk gaat over vier bewoners van een bejaardentehuis die ontevreden zijn over de steeds hoger wordende kosten in het bejaardentehuis en de kortingen op hun pensioen en ze besluiten daar wat aan te doen. Het plan is een bank te overvallen maar dit plan ontaard uiteraard in een complete chaos waar de directeur helemaal gek van wordt. Het is een toneelstuk in drie bedrijven en uiteraard worden er ook weer lootjes verkocht waarbij mooie prijzen gewonnen kunnen worden dankzij de vele sponsors. Aanvang van de voorstelling is 20:00 uur en de zaal is open vanaf 19:00 uur. Toegangskaarten kunnen besteld worden via het emailadres toneelverenigingdekymel@gmail.com of via het telefoonnummer 0592-482425.

Er zijn er in de afgelopen periode drie nieuwe en enthousiaste spelers bijgekomen maar belangstellende aspirant spelers of mensen die de vereniging op andere manieren willen helpen blijven van harte welkom.