Workshop fruitboom snoeien op Landgoed Bosch en Vaart

zaterdag 9 december 2023 9:00

VRIES - Op 9 december organiseert stichting Bosch en Vaart op haar landgoed te Vries een workshop fruitboom snoeien. De workshop bestaat uit zowel theorie als praktijk, maar is met name praktisch van aard. Deelnemers gaan ook zelf aan de slag. Luit Jansen, voormalige hovenier, zal de workshop leiden. De workshop start zaterdag 9 december om 9:00 uur. Het ochtendprogramma bestaat uit een gedeelte theorie en een deel praktijk en duurt tot 12:00 uur. Het middaggedeelte start om 13:00 uur en bestaat uit een vragenronde en aanvullend nog een deel praktijk en duurt toe 15:00 uur. Voor koffie en thee wordt gezorgd. Van de deelnemers wordt een bijdrage van 15 euro gevraagd. De opbrengst is voor de stichting ZOA. ZOA is een christelijke noodhulp- en wederopbouworganisatie voor mensen in crisisgebieden die actief is in Afrika, het Midden-Oosten, Aziƫ en Zuid-Amerika. Voor meer informatie en aanmelding: l.a.janssen@solconmail.nl. Meer informatie over Landgoed Bosch en Vaart op www.landgoedboschenvaart.nl. Het landgoed bevindt zich aan de Groningerstraat 32 te Vries.