Afbeelding
Foto:

3-Daagse Kerstmarkt op De Balloohoeve

vrijdag 8 december 9:00 - 23:00

BALLOO - Al maanden zijn de deelnemers van de Balloohoeve druk bezig met de voorbereidingen voor de driedaagse kerstmarkt op het terrein van de Balloohoeve. Een jaarlijks terugkerend evenement met een groot aantal bezoekers en bovenal veel gezelligheid.

Nieuw dit jaar is de tweede avond op zaterdag. In Duitsland is het heel gewoon om in de avond een kerstmarkt te bezoeken. Ook in Balloo gaat dit hopelijk een gewoonte worden. Zoals elk jaar kunnen bezoekers volop eten en drinken en genieten van de traditionele zelfgemaakte stamppot met natuurlijk een Balloobal. Ook andere lekkernijen zijn te verkrijgen zoals pannenkoeken, ijs, wafels, broodjes. Op de markt zelf zijn zoveel verschillende standhouders dat er voor iedereen wat wils is. Van miniaturen tot kerststukjes en een echte smederij zullen op de markt aanwezig zijn. In de boerderijwinkel kunnen bezoekers heerlijke producten proeven en onder de overkapping van de boerderij winkel kan men zich opwarmen met een lekker kopje koffie, thee of chocomelk. Ook zijn er diverse verenigingen waaronder Unitas met hun welbekende kip of wat dacht u van de dames van Rolderboys met mooie spulletjes. Het geheel zal sfeervol worden opgeluisterd met zang van diverse koren: MarCant, Roll the Voices en het shantykoor de Borckerstroomzangers. 

Vrijdag 8 december van 16.00 – 20.00 uur. Zaterdag 9 december van 10.00 – 20.00 uur en Zondag 10 december van 10.00 – 16.00 uur. Locatie De Balloohoeve, Balloo 52 Balloo.