Kerstactiviteiten bij Museum Vosbergen

zondag 10 december 2023 12:00

EELDE - Museum Vosbergen organiseert op zondag 10 december een kerstconcert. Om 11.00 en 15.00 uur tredenThe X-Mas Vocals op in de concertzaal. Dit Dickenskoor zingt meerstemmige Engelstalige Christmas Carols.

Op 10 december wordt er samen met de KGS en het IVN buiten een Winterbeleving voor jong en oud georganiseerd. Tussen 12.15 en 15.00 uur zijn er allerlei activiteiten op het terrein van Vosbergen. Zo zal het antieke draaiorgeltje bespeeld worden door Dick Verel. Verder worden er themawandelingen georganiseerd en zijn er bovendien leuke kinderactiviteiten. Voor de inwendige mens zijn er warme dranken en wordt er snert geserveerd. Vuurkorven houden de bezoekers warm en tenten zorgen voor beschutting. Deelname is gratis. Er is hier ook een informatiestand met informatie over het concertprogramma 2024 in Museum Vosbergen zowel als info van de KGS en het IVN.