Bed & Breakfast Hoeve de Vredenhof in Zuidlaren beloond met 4 tulpen

Afbeelding
Kort kommersjeel

ZUIDLAREN - Hoeve de Vredenhof in Zuidlaren is deze week officieel ingedeeld in de klasse van vier tulpen. Dit is de één na hoogste kwaliteitsklasse van het Nederlandse classificatiesysteem voor bed & breakfasts. Hoeve de Vredenhof ontving de vier tulpen na een bezoek van een mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Uit het rapport van de mystery guest: “Warm welkom, goede tips over B&B en omgeving, airco op kamer aanwezig, ruime schone badkamer, ontbijt is een echte verassing met meerdere soorten vers gebakken brood. B&B ligt aan het Pieterpad. Zuidlaren heeft veel restaurants en mooie winkels“

De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie stelt minimum kwaliteitseisen aan deelnemende B&B’s en geeft inzicht in de kwaliteitsverschillen. Deelnemende B&B’s worden gerangschikt in klassen van 1 t/m 5 tulpen. Het classificatiesysteem wordt uitgevoerd door Stichting Bed & Breakfast Nederland en de controle gebeurt door middel van mystery guests. Alle geclassificeerde B&B’s zijn te vinden op www.bedandbreakfast.nl en www.bedandbreakfastclassificatie.nl.

UIT DE KRANT