Wie goed doet, goed ontmoet; kom naar de Maatschappelijke Beursvloer

Afbeelding
Kort kommersjeel

EELDE - MatchMakers Noord organiseert voor de vijfde keer een Maatschappelijke Beursvloer. Deze bijeenkomst is bedoeld voor ondernemers die graag een mooi gebaar willen maken naar de lokale samenleving door het geven van advies, aanbieden van extra helpende handen, bruikbare spullen of een bepaalde faciliteit. De Maatschappelijke Beursvloer vindt plaats op 25 januari om 16.00 uur op de bloemenveiling van Royal FloraHolland in Eelde. 

Aanwezigen kunnen in een zeer geanimeerde en ontspannen sfeer in gesprek gaan met vertegenwoordigers van de maatschappelijke sector. De aanwezige vrijwilligers van MatchMakers Noord helpen graag om een mooie betekenisvolle verbinding tot stand te brengen. Ook is het mogelijk deze middag het eigen aanbod plenair te ‘pitchen’, zodat niemand van de aanwezigen dit mist.

Feestelijke sfeer

De Groningse Wethouder Carine Bloemhoff zal in haar openingstoespraak het belang belichten van maatschappelijke verbinding in de samenleving en de broodnodige rol daarin van het bedrijfsleven. Omdat MatchMakers Noord die dag haar eerste lustrum viert, is er muziek en komt de Groningse cabaretière Janneke Jager optreden. Na afloop is er een gezellige borrel en dus volop gelegenheid om te netwerken. Bovendien verloten we onder alle deelnemers een vaartocht op het Zuidlaardermeer onder leiding van het Groninger Landschap. 

Aanmelden kan via: www.matchmakersnoord.nl. Vragen kunnen gemaild worden naar info@matchmakersnoord.nl.

UIT DE KRANT